A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Єдина справжня розкіш на світі – це розкіш людського спілкування

На замовлення адміністрації  спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» Львівський центр ПТО ДСЗ організував навчання курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Особливості соціально – психологічного супроводу людей похилого віку»  для  працівників, які надають різний спектр послуг  особам похилого віку з категорії ВПО.

11:38 27.10.2023

"Плідна" зустріч у Львівській ОВА

25 жовтня у Львівській ОВА відбулася  презентація результатів дослідження “Аналіз розривів у навичках і потреб бізнесу у робочій силі”, що було проведене на  замовлення Львівського регіонального партнерства зайнятості  "ОПЛІЧ" (керівник Василь Барилюк) для визначення  тенденцій та особливостей розвитку ринку праці Львівської області в умовах повномасштабної російсько-української війни. 

15:48 26.10.2023

ВАКАНСІЇ

Вакансія: Майстер виробничого навчання

11:26 30.09.2023

Навчання за напрямом "Сучасні технології монтажу та технічного обслуговування систем опалення"

У Львівському центрі ПТО ДСЗ завершилося навчання за напрямом "Сучасні технології монтажу та технічного обслуговування систем опалення" з професії "Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування ". Безкоштовний освітній процес проводився за сприяння Державної служби зайнятості, ПРООН та уряду Німеччини. 25 осіб з різних регіонів України у виробничій майстерні отримали практичні навички та часткові кваліфікації з монтажу, демонтажу, технічного обслуговування різних систем опалення . Проживання та харчування слухачів на період навчання було організовано за кошти ПРООН. Крім того, для зміцнення матеріально-технічної бази Львівський центр ПТО ДСЗ отримав, за програмою ПРООН, сучасне обладнання, інструменти, розхідні матеріали для навчання слухачів за вищевказаних напрямом. Це дасть можливість обладнати виробничу майстерню сучасним обладнанням та покращити якість освітніх послуг.

00:45 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора