A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Участь представників Львівського центру ПТО ДСЗ в семінарі –тренінгу « Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу»

Сьогодні, 28 травня, у приміщенні сесійного залу Червоноградської міської ради відбувся семінар –тренінг « Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу», який проводиться під патронатом Департаменту агропомислового розвитку Львіської ОДА, з метою всебічної популяризації створення фермерських господарств та надання комплексної інформації сільському населенню.

15:35 28.05.2021

Семінар на тему «Зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу»

Сьогодні, 21 травня у Стрийському народному домі триває семінар на тему «Зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу», ініційований Департаментом АПК Львівської ОДА для лідерів об’єднаних територіальних громад, фермерських господарств та посадовців Стрийського району.

15:48 21.05.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

«Монтер кабельного виробництва» - професія, яка передбачає офіційне працевлаштування, стабільний заробіток і повний соціальний пакет. Ми готуємо кваліфікованих робітників на підприємства, які виготовляють електричні кабельні мережі  для всесвітньовідомих автомобільних  брендів, таких як «Львівелектроконтакт Україна», Фуджікура….

17:47 19.05.2021

СЬОГОДНІ - НАВЧАЄМОСЯ, ЗАВТРА - ПРАЦЮЄМО

Фахівці відділу активної підтримки безробітних спільно з кар’єрними радниками допомагають кожному шукачеві роботи зорієнтуватися на ринку праці і, беручи до уваги попередній професійний досвід клієнта центру зайнятості, його кваліфікаційні уміння й навички та реальні потреби ринку праці мотивують до навчання чи підвищення кваліфікації.  Перспектива - подальше швидке працевлаштування людини. Великі та доступні освітні можливості має служба зайнятості у своєму арсеналі.

17:37 19.05.2021

У пріоритеті - розвиток аграрного бізнесу

14 травня, триває зустріч представників департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, Львівського ОЦЗ та Львівський центр ПТО ДСЗ з головами ОТГ та жителями Самбірщини. Голова Самбірської ОДА І. Ільчишин привітав присутніх і наголосив на важливості заходу для району, де сільське господарстао є одним із пріоритетних напрямів діяльності. Т. Гетьман, директор департаменту АПК ЛОДА, окреслила тенденції розвитку сільського господарства Львівщини та окреслила порядок проведення семінару. Детально про прогами підтримки АПК, які діють в 2021 році, розказала Л. Гончаренко, заступник директора департаменту АР ЛОДА.

17:32 19.05.2021

Навчаємо та вчимося....

Робота у нашому навчальному Центрі кипить..Щоденно нові групи, нові напрями навчання...

11:03 12.05.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Однією з перших професій, які  ліцензували у нашому Центрі –«Електрогазозварник».

16:03 11.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора