A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Дата: 11.05.2021 16:03
Кількість переглядів: 312

Однією з перших професій, які  ліцензували у нашому Центрі –«Електрогазозварник».

 Це одна з найбільш шанованих технічних спеціальностей. Варто поглянути скільки  довкола нас   зварених з металу виробів, щоб зрозуміти яке значення мають ці фахівці для суспільства.  Після закінчення навчання у нашому Центрі слухач отримає ґрунтовні  теоретичні знання і буде вміти правильно вибирати потрібний режим зварювання, виконувати зварювання різними способами, у різних просторових положеннях; зварювати деталі різноманітних конфігурацій і розмірів, виконувати наплавлення зношених деталей, здійснювати контроль режимів зварювання; виробляти приймання зварних з'єднань, тощо…

Професія електрогазозварника відноситься до категорії з підвищеною небезпекою, адже зварювальник ризикує отримати серйозні травми, оскільки працює з розжареними поверхнями, високою напругою або з балонами газу з великим тиском. Саме для того, щоб звести до мінімуму усі ризики, необхідно добре знати і виконувати правила техніки безпеки, послідовність та етапи роботи. Допоможе в цьому професійне навчання у нашому Центрі.

         Сучасне будівництво, обслуговування житлових і виробничих будівель неможливо без монтажника санітарно-технічних систем і устаткування.  Холодне і гаряче водопостачання, каналізація, центральне опалення – всі ці комунікації та їх безперебійне функціонування залежать від  його професіоналізму.  Монтажники санітарно-технічних систем і устаткування проводять монтажні та встановлювальні роботи  як нового сантехнічного обладнання,   так само заміну старого обладнання на нове.  Отримавши хороші знання  цієї професії, завдяки професійності педагогічного колективу, який долучений до навчання ви будете вміти з’єднувати металеві,  полімерні, металополімерні труби; розбирати та збирати запірну (вентилі, засувки, крани) арматуру, виконувати гнуття свердління нарізання різьби на трубах труб. Знати як раціонально використовувати матеріали у професійній діяльності (метали, не метали), оброблення металу тиском, термічне оброблення матеріалів,  про корозію металу, засоби захисту від корозії, процеси хромування, нікелюванням, легування сталей,  ущільнюючі матеріали, матеріали тепло- та  гідроізоляції та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора