A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Навчання трактористів

Завершилося навчання  слухачів, котрі  підвищували свою  кваліфікацію за професією "Тракторист-машиніст с/г виробництва" категорії Н (керування  самохідними обприскувачами, навантажувачами- доочищувачами коренеплодів). Весь навчальний процес проходив за дуальною формою  на базі господарств СТОВ "Довіра" та ТОВ "Мрія Сервіс". Всі 15  здобувачів освіти  успішно склали іспит і отримали  свідоцтва державного дразка та посвідчення тракториста-машиніста  відповідної категорії. 

16:16 06.08.2021

Цікаве навчання..

У своїй роботі практичний психолог Оксана Чайковська часто використовує різноманітні методики, з котрими із задоволеням працюють наші слухачі. Сьогодні вона апробувала проективну методику "Робота з асоціями". За допомогою МАК (метафоричні асоціативні картри) піднімаються глибини нашої підсвідомості, представлені у картинках, образи стають видимою метафорою наших страхів, цінностей, бажань. Колоди МАК розширюють наш кругозір про своє життя, яку роль ми у ньому займаємо, який сценарій життєвий проживаємо. Зі слів, здобувачів освіти групи 74-21, (дівчата вивчають перукарську майстерність), ці картинки додали їм упевненості, віри у власні сили та навчили їх працювати над собою.

12:49 26.07.2021

Коли робота приносить задоволення...

Коли робиш те, що подобається, навчаєшся новому, вдосконалюєш свою майстерність, отримуєш від цього естетичне задоволення і просто "кайфуєш" від творчого процесу.

15:54 15.07.2021

Йти в ногу з часом...

Знання комп'ютерної грамотності у сьогоденні є необхідними. Вік інформаційних технологій вимагає кожного з нас йти в ногу з ним. Надзвичайно швидкий його розвиток характеризується широкими можливостями вільно передавати та приймати інформацію.

09:06 13.07.2021

Професійних майстрів сантехнічної справи побільшало на теренах Львівщини

У Львівському центрі ПТО ДСЗ знову випуск. Успішно завершила навчання група 1-21 за професію «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування» 3 розряду. Доволі тривале навчання складалося із теоретичного матеріалу, виробниче навчання наші слухачі проходили на базі новітньо обладнаної майстерні в МВПУ автомобільного транспорту та будівництва, а вже практичні знання вдосконалювали на підприємстві ЛКП «Львівський ліхтар», де майбутні майстри опановували монтаж деталей і вузлів різних видів труб, виконували роботи з підготовки монтажу санітарно-технічних та опалювальних панелей та блоків; монтажні роботи з облаштування водостоків та каналізації, роботи з монтажу опалення в приміщеннях., тощо...Львівщина отримала кваліфікованих майстрів сантехнічної справи. На сьогоднішній день не так легко знайти хорошого майстра...Ця професія досить затребувана на ринку. Хлопці впродовж 6 місяців вивчали ази і премудрості актуальної професії і вже сьогодні вони, готові до працевлаштування.

14:42 09.07.2021

Cправжні майстри обраної справи

Результати перевершили всі очікування. Дівчата справді постаралися, створивши відповідні образи своїм клієнтам. Навчання дало свої плоди.....Вкотре переконуюся, коли є бажання отримати нову професію, і відчуваєш, що це "моє", немає ніяких перешкод. Бажаємо, щоби ваша справа приносила задоволення і задоволених клієнтів, а також фінансову винагороду за вашу майстерність. ВИ -МОЛОДЦІ!!!! Успіху на обраній вами професійній дорозі.

09:26 02.07.2021

Іспит розпочато... Бажаємо успіху, дівчата!

Сьогодні ми тримаємо кулаки за наших дівчат манікюрників, котрі з хвилюванням розпочали практичну частину іспиту разом із своїми моделями. Налаштування серйозні, з відповідальністю взялися до роботи. Успіху, вам. З нетерпінням чекаємо готові роботи....

11:10 01.07.2021

Вивчаємо асортимент продукції гуртового ринку "Шувар"

25 червня 2021 року слухачі, котрі здобувають професію «Продавець продовольчих товарів» в рамках навчальної практики відвідали найбільший гуртовий ринок сільськогосподарської продукції у Львові та Західній Україні «Шувар».  Слухачі ознайомилися з історією та структурою ринку, оглянули основні його локації. 

16:22 29.06.2021

Працюємо...)

Робота у нашому Центрі "кипить"))) Вчимося і навчаємо....

14:39 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора