A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

У пріоритеті - розвиток аграрного бізнесу

Дата: 19.05.2021 17:32
Кількість переглядів: 268

14 травня, триває зустріч представників департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, Львівського ОЦЗ та Львівський центр ПТО ДСЗ з головами ОТГ та жителями Самбірщини.

Голова Самбірської ОДА І. Ільчишин привітав присутніх і наголосив на важливості заходу для району, де сільське господарстао є одним із пріоритетних напрямів діяльності. Т. Гетьман, директор департаменту АПК ЛОДА, окреслила тенденції розвитку сільського господарства Львівщини та окреслила порядок проведення семінару. Детально про прогами підтримки АПК, які діють в 2021 році, розказала Л. Гончаренко, заступник директора департаменту АР ЛОДА.

Запрошений до слова директор Львівського ОЦЗ охарактеризував ситуацію на ринку праці Львівщини, озвучив зміст активних програм, які реалізовує служба зайнятості задля повернення тимчасово непрацюючих краян до трудової діяльності. Він також презентував Порядок надання допомоги на здобуття економічної самостійності членів малозабезпеченої сім‘ї, що вводиться в дію з першого січня 2022 року. Зустріч триває. Попереду ще багато питань, нових думок, предметних дискусій. Є надія, що озвучена інформація, бажання працювати і реальна фінансова допомога стануть одними з рушійних факторів створення фермерських господарств на Львівщині.

#служба_зайнятості #аграрна_справа #робота #консульації #ринок_праці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора