A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Дата: 19.05.2021 17:47
Кількість переглядів: 255

«Монтер кабельного виробництва» - професія, яка передбачає офіційне працевлаштування, стабільний заробіток і повний соціальний пакет. Ми готуємо кваліфікованих робітників на підприємства, які виготовляють електричні кабельні мережі  для всесвітньовідомих автомобільних  брендів, таких як «Львівелектроконтакт Україна», Фуджікура….

Окрім того,  проводимо  надзвичайно цікаві та затребувані  курси цільового призначення.  У рамках  міжнародної співпраці з Фондом Горста Рогуша (Німеччина), яка передбачає допомогу  малому та середньому бізнесу в Україні,   була створена навчальна програма курсу за напрямом  «Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації». Починаючи  з планування діяльності, тайменеджменту, маркетингу і закінчуючи написанням  бізнес -плану. Надзвичайно цікава інформація для відмінного старту власної справи.

«Технології комп’ютерної обробки інформації»- десятиденний курс для отримання знань з комп’ютерної грамотності, зокрема роботи з офісними програмами. Після закінчення таких курсів ви будете впевненим користувачем ПК і це дозволить вам отримати цікаву  високооплачувану роботу.

Загалом, ми пропонуємо широкий спектр короткотермінових курсів різного спрямування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора