A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

На Львівщині з 19 березня посилюють карантин,- рішення комісії

У зв’язку із зростанням кількості захворювань на коронавірус в області, відбулось засідання обласної комісії ТЕБ і НС. За підсумками, комісія рекомендує органам місцевого самоврядування з 19 до 29 березня в області ввести низку обмежувальних заходів (з можливим продовженням залежно від епідеміологічної ситуації).

10:45 22.03.2021

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО

  Програма #USAID_АГРО оголошує конкурс на одержання субгранту «Розвиток мікропідприємництва у громадах». Ми зацікавлені надати підтримку діючим українським неурядовим і громадським організаціям, об’єднанням і приватним підприємствам, які запропонують життєздатні механізми започаткування нових видів господарської діяльності у громадах, що дозволить мешканцям розширити свої джерела доходів і підвищити конкурентоздатність на місцевому ринку праці. Ця діяльність дозволить громадам розширити існуючий діапазон вузьких сфер спеціалізації або започаткувати нові види діяльності, що залучатимуть людей до оплачуваної праці чи мікропідприємництва.

19:32 14.03.2021

Відкритий урок

Сьогодні відбувся відкритий урок з виробничого навчання у групі-130-20, яка навчається перукарської майстерності. Тема уроку "Зачіски". Майстер в/н Світлана Павлюк цікаво та змістовно зробила історичний екскурс про становлення зачіски в різних регіонах України з використанням плетеної коси.

19:56 03.03.2021

"Першовесняні" випускники!

Весна!!!!!! Хай за вікном ще не зовсім весняна погода, сонечко заховалося за сірі хмари, але залишки снігу під плюсовою температурою стають щораз менші, запах весни дурманить голову, а спів пташок наближає прихід тепла, а від того і на душі стає тепліше, затишніше.

14:53 01.03.2021

Вчимося...

Нещодавно, у чисельну сім'ю нашого навчального Центру ми прийняли колектив у кількості 14 осіб, котрі мають бажання здобути актуальну цікаву професію манікюрника, вивчити її ази та стати професійними кваліфікованими майстрами. І це реальна мрія, оскільки за три місяці при особистій мотивації до навчання можна опанувати багато теоретичного матеріалу та здобути практичних вмінь і навиків. Сьогодні, зайшовши в аудиторію манікюрної справи, побачила зосереджені обличчя наших дівчат, котрі на уроці спеціального малювання вивчали колористику, ознаки теплих і холодних кольорів, допустиме поєднання кольорів, їх плавний перехід та поєднання кольору та текстури. Навчальний процес лише на старті, але наполегливість і зосередженість майбутніх манікюрників дає впевненість у тому, що незабаром Львівщина отримає класних фахівців у сфері послуг. Успіху у навчанні. Так тримати!!!!

17:19 23.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора