A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Електрогазозварник- перспективна, затребувана професія

Львівська обласна служба зайнятості почувається позитивно в Львівський центр ПТО ДСЗ. На ринку праці Львівщини великим попитом користуються робітники з інструментом, у тому числі й електрогазозварники. Такі спеціалісти не лише зараз «на вагу золота», вони будуть затребувані у післявоєнний час під час відбудови країни. Про це красномовно свідчать факти: станом на 27 січня п. р. на «Єдиному порталі вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua/) налічується майже  800 пропозицій роботи для електрогазозварників і зварників, а пропонований потенційним працівникам рівень заробітної плати сягає до 85 тис. грн.

10:17 30.01.2023

З Новим 2023 роком!

Минулий рік був  роком втрат і розставань, болю і невимовного страждання, тож хай 2023 рік принесе нам мирне небо без ракет, тихі ночі без звуків сирен та вибухів, світло і тепло в кожну оселю,  зустрічі і обійми рідних,  лише щасливі посмішки  дітей,  і звичайно, ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

11:13 01.01.2023

«Краса є у всьому, але не всім дано її бачити.» / Конфуцій

Перед кожною людиною, хоча б раз в житті виникало питання, а що ж таке “краса”? Зрозуміло, що у кожного з нас, це слово асоціюється з чимось хорошим, що тішить око, викликає позитивні емоції.  Це все, то прекрасне, що, так чи інакше, присутнє в нашому житті. Ми рідко замислюємося як прекрасно все те, що ми бачимо навколо себе. Бачити красу в усіх її проявах і розуміти її значимість – це особливий дар, який дано не кожному. А ті люди, котрі  вміють, побачити,  створити, примножити чи удосконалити  її – без перебільшень талановиті. І наш Центр допомагає розвивати такі таланти…

16:33 18.11.2022

Участь перукарів у благодійній акції

Перукар-модельєр – професія, яка була, є і буде актуальною, тому що не підвладна ні часу, ні кризам, адже зачіска є важливою складовою привабливості людини! Це сучасна, модна, популярна, актуальна, затребувана та прибуткова професія! Фахівець перукарської справи - спеціаліст, який не тільки виконує існуючі, а й розробляє і моделює нові зачіски, стрижки, техніки фарбування волосся різної складності.

11:41 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора