A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Знання -ваша сила, ваучер-унікальний шанс!

Львівський обласний центр зайнятості.  Прагнете володіти сучасними технологіями і застосовувати їх на практиці Вам бракує знань щодо використання у повсякденній праці новітнього обладнання Ви добре вчилися, однак засвоєна в молоді роки інформація вже дещо застаріла Не засмучуйтеся, вихід є  Його пропонує служба зайнятості шляхом видачі ваучера.

08:43 20.09.2023

Є бажання- є результат!

            Вкотре переконуєшся, якщо людина має бажання щось зробити вона знайде можливості, час, визначить пріоритети, але  досягне бажаного, а коли  щось треба створити з примусу, то  знайдеться  тисячу причин аби цього не зробити.

10:46 31.08.2023

Безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

  Безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування» за сприяння Державної служби зайнятості, ПРООН та уряду Німеччини Безкоштовне навчання для всіх бажаючих за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування» за сприяння Державної служби зайнятості, ПРООН https://is.gd/wTRSAu та уряду Німеччини. Детальніше тут https://is.gd/v91B0v.

13:58 29.08.2023

Зі святом, незалежна, вільна, незламна Україно!!!

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

09:01 24.08.2023

Кваліфікованих трактористів різних категорій у Львівстькій області побільшало

У нашому Центрі, 8 серпня 2023 року, за участю інспекторів Головного управління держпродспоживслужби у Львівській області проходив іспит слухачів, котрі навчалися за професією "Тракторист- машиніст с/г виробництва" різних категорій. 35 слухачів успішно склали теоретичну частину іспиту та підтвердили отримані впродовж навчання навички практичного керування сучасною с/г технікою. Практична частина іспиту проходила на базі фермерського господарства "Малинівка" (с. Містин, Львівського району).

14:23 09.08.2023

ОПЛІЧ Львівське регіональне партнерство зайнятості

Відбулося розширене робоче засідання Львівського регіонального партнерства зайнятості «ОПЛІЧ». У зустрічі взяли участь члени партнерства ОПЛІЧ, представники вищих навчальних закладів, зокрема кафедри статистики ЛНУ імені Івана Франка, кафедри менеджменту та організацій НУ “Львівська політехніка”, керівники профтехосвітніх закладів області, представники Головного управління статистики у Львівській області, представники обласного центру зайнятості, бізнес-асоціацій та кластерів, керівники МСБ та консалтингових фірм.

13:25 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора