A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО

Дата: 14.03.2021 19:32
Кількість переглядів: 228

 

Програма #USAID_АГРО оголошує конкурс на одержання субгранту «Розвиток мікропідприємництва у громадах».

Ми зацікавлені надати підтримку діючим українським неурядовим і громадським організаціям, об’єднанням і приватним підприємствам, які запропонують життєздатні механізми започаткування нових видів господарської діяльності у громадах, що дозволить мешканцям розширити свої джерела доходів і підвищити конкурентоздатність на місцевому ринку праці.

Ця діяльність дозволить громадам розширити існуючий діапазон вузьких сфер спеціалізації або започаткувати нові види діяльності, що залучатимуть людей до оплачуваної праці чи мікропідприємництва.



АГРО проведе передзаявочний онлайн семінар 26 березня з 10.00 до 12.00. Зацікавлені заявники повинні підтвердити свою участь, надіславши ім'я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 25 березня 2021 р. на адресу agro.subawards@chemonics.com з посиланням у темі листа на RFA № 29.

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на нижчезазначену адресу електронної пошти з посиланням на RFA №29. Заявки повинні бути подані не пізніше 18:00 за місцевим часом 09 квітня 2021 р. на адресу: agro.subawards@chemonics.com.

Деталі: http://bit.ly/3evSquR 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора