A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Успішні випускники

Дата: від до Скинути

«Сенсорний сервіс «Клік» – улюблена справа та спосіб самореалізації учасника АТО

  Хочемо поділитися дуже приємними й позитивними враженнями від спілкування з колишнім учасником АТО, екс-безробітним, а сьогодні – успішним підприємцем, котрий за сприяння служби зайнятості започаткував власну справу.

19:34 17.04.2019

Справжньому чоловікові все під силу

Кожному з нас бодай раз випадає шанс змінити долю на краще, повернути життя на 180 градусів, зайнятися улюбленою справою. Та на жаль, не всі можуть вчасно розгледіти той знак і зрозуміти, що зараз час діяти. А от мешканець Городоччини Іван Музика, юрист за фахом, викладач Вишнянського коледжу Львівського національного аграрного університету, зумів скористатися ситуацією і ступити на шлях самозайнятості.

14:14 22.03.2019

Від мрії до реальності – один лише крок

Ще вчора безробітний, а сьогодні – успішний працедавець, недавно – отримувач соціальної допомоги від держави, а зараз – старанний платник податків, був соціально незахищеним, а тепер дає роботу іншим.  Ось так кількома словами можна описати кардинальні зміни, які відбулися у житті жителя Жидачівського району Андрія Підзамківа, котрий ще рік тому й гадки не мав, що буде самостійно господарювати, займатися улюбленою справою, приймати замовлення, виконувати їх і рахувати прибутки 

12:23 18.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора