A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Від мрії до реальності – один лише крок

Дата: 18.03.2019 12:23
Кількість переглядів: 551

Ще вчора безробітний, а сьогодні – успішний працедавець, недавно – отримувач соціальної допомоги від держави, а зараз – старанний платник податків, був соціально незахищеним, а тепер дає роботу іншим. 
Ось так кількома словами можна описати кардинальні зміни, які відбулися у житті жителя Жидачівського району Андрія Підзамківа, котрий ще рік тому й гадки не мав, що буде самостійно господарювати, займатися улюбленою справою, приймати замовлення, виконувати їх і рахувати прибутки 


Стартовою площадкою у сферу бізнесу для молодого та завзятого чоловіка стала районна служба зайнятості. Саме туди звернувся за допомогою, коли залишився з трудовою книжкою на руках, без роботи, без засобів до існування, але з мрією – відкрити власну майстерню з виробництва меблів. Інтуїція його не підвела: у Жидачівській філії ЛОЦЗ його наміри не тільки підтримали, але й допомогли їх втілити в життя. 
Саме у центрі зайнятості від спеціаліста він дізнався про пілотний Проект "Рука допомоги" , що реалізовувався на теренах області і мав на меті повернути отримувачів соціальної допомоги на ринок праці. 
А як ця інформація допомогла нашому герою читайте детальніше за посиланням:http://bit.ly/2VZTdrA
#історія_успіху #бізнес #власна_справа #проект_Рука_допомоги#служба_зайнятості #самозайнятість #малозабезпечені


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора