A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Випуск касирів торговельного залу

Дата: 12.04.2021 23:34
Кількість переглядів: 312

Навіть жорсткий карантин  не може зупинити роботу  стратегічно важливих об’єктів, які забезпечують життєдіяльність міста чи будь-якого населеного пункту. До таких об’єктів відносяться  і   торгові мережі, що  продають продукти харчування. Щоденно ми робимо покупки, а обслуговують нас, звичайно, продавці та касири.

Люди, котрі обрали такі професії виступають  в якості посередника між покупцем і виробниками товарів. Продавець  і касир – ключові фігури в будь-якому торговому залі. Весь робочий день вони спілкуються з покупцями магазину, тому професія вимагає від кандидатів володіння різнобічною інформацією про товари та їхні споживчі характеристики. 

Касир торговельного залу повинен знати правила торгівлі, закон про захист прав споживачів, а також добре володіти правилами та етикою професійного спілкування з покупцями. Допомагаючи людям купувати необхідні їм товари, касир забезпечує фінансову бездоганність  операцій з грошима.

 Крім вродженого таланту для такої професії  обов’язково потрібні ґрунтовні знання. У нашому  навчальному Центрі є всі умови для якісного навчального процесу! Досвідчений педагогічний колектив  у поєднані із  обладнаними новітніми кабінетами, лабораторією та навчальним магазином додав бажання та натхнення до отримання затребуваної на ринку праці професії 10 дівчатам, котрі впродовж п’яти  місяців вивчали всі  її ази і премудрості.

На жаль, карантинні обмеження запровадили вже під час  закінчення здобувачами освіти виробничої практики в торговельній мережі «Рукавичка», тому і кваліфікаційний іспит вони здавали на підприємстві. З дотриманням всіх карантинних умов дівчата  наявно, в умовах виробництва, показали  свої теоретичні знання та практичні вміння і навики. Всі успішно  здали іспит, отримали свідоцтво державного зразка кваліфікованого робітника вищевказаного фаху.

 

Сподіваємося, що  невдовзі вони  будуть працевлаштовані у торговельні мережі міста та області. Міцного здоров’я вам, гідної заробітної плати та вдячних покупців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора