A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Власна справа- усвідомлене та мотивоване рішення майбутнього підприємця

Дата: 09.06.2019 22:45
Кількість переглядів: 478

Підприємницька діяльність-це досить ризикована справа, що потребує впевненості у своїх силах, рішучості, виваженості, гнучкості у діяльності на ринку обраної сфери, аналізу конкурентів, а головне, особистої внутрішньої мотивації, яка і рухає молодого підприємця до обраної цілі, високих результатів як фінансових так і росту особистості підприємця. Звичайно, помилки будуть, але потрібно вчасно робити висновки, аналізувати дії і впевнено крокувати далі, по правильно обраному вектору. 


У нашому навчальному центрі вже впрожовж десяти років організовується навчання, для людей, котрі з тих чи інших причин життєвих усвідомили, відчули у собі сили і бажання організувати власну справу. Роки такого навчання не пройшли марно. Щомісячно ми випускаємо у підприємницьку дорогу багато молодих бізнесменів, які, як показує десятилітня практика, започаткували і надалі успішно ведуть бізнесові справи у наданні різноманітних послуг, виготоленні товару, вирощуванні с/г продукції і т.д.. Ми тішимося їхнім успіхам і бажаємо і надалі зростати і примножувати свої статки, організовувати нові робочі місця. 
Нещодавно закінчила навчання ще одна група молодих амбітних, креативних, підприємців, які у нашому Центрі здобули теоретичні знання ведення бізнесу, написали бізнес плани, проаналізувавши свої сильні і слабкі сторони, прорахували точку беззбитковості, ознайомилися із веденням бухгалтерії, юридичними питаннями, які виникатимуть у процесі ведення бізнесу і впевнено рушили на практиці приміняти всі отримані знання. 
Щиро бажаємо успіху, хай підприємницька дорога принесе моральне задоволення від улюбленої справи і високі фінансові статки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора