A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

У МОН розповіли про навчальне навантаження у профтехах

Дата: 07.04.2020 21:04
Кількість переглядів: 364

У Міністерстві освіти і науки надали роз'яснення щодо особливостей організації гнучкого (дистанційного) режиму роботи закладів освіти та обсягу навчального навантаження педагогів у закладах професійної освіти. Про це, під час спілкування з користувачами Facebook, розповів заступник міністра освіти і науки Петро Коржевський.

За його словами, відповідно до наказу МОН від 16 березня № 406 керівники закладів на період карантину мають забезпечити запровадження гнучкого режиму роботи закладу професійної освіти.

«Що саме означає дистанційний режим роботи. Я спробую виділити 5 головних пунктів алгоритму запровадження дистанційного режиму роботи. Перше, треба прийняти рішення щодо використання технологій дистанційного навчання в освітньому процесі закладу на період карантину», - зазначив Коржевський.

Також заклад професійної освіти має визначити перелік предметів, тем навчальних програм, видів навчальних занять, які здійснюються за технологією дистанційного навчання.

Окрім того, необхідно визначити залежно від профілю навчальної дисципліни перелік веб-ресурсів, необхідних для забезпечення дистанційного навчання.

«На період карантину розробити та затвердити розклад уроків відповідно до зазначеного переліку. І пам'ятайте, що тижневе навантаження не може перевищувати 36 годин», - зазначив заступник міністра освіти.

Усі записи у журналі теоретичного навчання будуть здійснюватись після завершення карантину


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора