A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Львівщино, зустрічай молодих підприємців!

Дата: 14.08.2019 20:21
Кількість переглядів: 404

Погода за вікном дощова, вона навіює сонливо-сумний настій, а у нашому Центрі феєрія оптимізму, магія позитиву, щасливі, радісні вмотивовані обличчя слухачів, які із блиском в очах презентують свої бізнес- ідеї різних видів діяльності, виходячи з досвіду роботи, хоббі, яке перероджується у власну справу або спроби ведення нової діяльності....
Сьогодні члени комісії були свідками народження прорахованих, проаналізованих бізнес- планів, а це : реалізація продукції бджільницта, послуги розробки програмного забезпечення, монтаж систем відеоспостереження та охоронної сигналізації, надання послуг репетиторства з іноземних мов, відкриття кометологічного кабінету, організація архівної компанії з питань діловодства на підприємстві та ін. 


Захист пройшов на "УРА". Група - надзвичайна! Наші майбутні підприємціі - цікаві, багаті життєвим досвідом люди, які постійно вдосконалюють свої знання, здібності та вміння.
У Центрі впродовж навчання вони отримали інформацію щодо організації тайм-менеджменту, правильної постановки цілей, мотивації персоналу, організації роботи підприємства, написання бізнес- плану, ведення юридичного та бухгалтерського супроводу підприємницької діяльності. Багато часу проведеного разом , багато корисного спілкування....Переймаючи один в одного певну професійну інформацію використовують її для себе, радяться, консультуються, а це дуже добре, адже це нова для них сфера діяльності, запитань виникає багато.
Ми навіть не сподіваємось, ми впевнені , що всі бізнес- ідеї втіляться в життя в найкоротший термін і успішний розвиток бізнесу наших підприємців гарантований.



 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора