A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Перукар-майстер з творчим підходом до роботи і креативним мисленням

Дата: 15.11.2020 19:38
Кількість переглядів: 393

Перукар- професія, без якої в наш час не уявляєш собі життя. (особливо це всі відчули у період посиленого карантину, коли не було змоги відвідати перуканю і навести лад з волоссям). Як жінки, так і чоловіки хочуть мати акуратний, охайний вигляд, тому без хорошого майстра -ніяк.

І ось, нещодавно, "армія майстрів перукарської справи" збільшилася на 14 осіб.

У нашому Центрі закінчили навчання і успішно здали іспит дівчата, які впродовж досить великого терміну ( а він справді був більшим від звичайних 5 місяців у зв'язку з карантинними вимогами) здобували теоретичні знання та вправлялися у практичній майстерності. Результати вражаючі. Можна відповідально сказати, що люди знайшли себе, знайшли ту професію, яка їм до душі, навчилися творчо підходити до роботи, визначати індивідуальні особливості кожного клієнта, вміти правильно спілкуватися з клієнтом, у деяких випадках і переконати у правильності вибору тієї чи іншої стрижки, кольору у фарбуванні волосся чи обрати правильну цікаву зачіску, враховуючи форму обличчя та інші індивідуальні особливості.

Дякуючи викладачам та майстру виробничого навчання Світлани Павлюк, яка щоденно докладала зусиль, аби відкрити для дівчат цікавий, приємний, естетичний, і врешті-решт потрібний світ перукарства. І їй це на 100% вдалося. Про це можна судити, переглянувши випускні роботи.

Приємного перегляду)))))



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора