A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Участь працівників Львівського центру ПТ О ДСЗ у семінарі-тренінгу «Економічне зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу»

Дата: 18.04.2021 19:22
Кількість переглядів: 265

16 квітня 2021 року на базі Золочівської райдержадміністрації Департаментом агропромислового розвитку Львівської ОДА був проведений семінар-тренінг «Економічне зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу», на якому директор Львівського центру ПТО ДСЗ Зіновій Вантух та викладач Тетяна Кохана презентували освітні послуги нашого навчального центру.

Серед учасників заходу були присутні представники органів самоврядування Золочівщини та Бродівщини, керівники ОТГ району, старости та спеціалісти селищних рад, голови фермерських господарств, а також небайдужі селяни, які активно цікавляться створенням та розвитком фермерства у їхньому регіоні.

 

Серед питань, які обговорювались, особливу увагу було приділено створенню та діяльності сімейних фермерських господарств та об’єднанню їх у кооперативи.  Директор Департаменту АПР Львівської ОДА Тетяна Гетьман  поділилась інформацією про пріоритетні напрямки розвитку АПК Львівщини. Заступник директора департаменту АПР Людмила Гончаренко детально презентувала питання  фінансової підтримки для аграріїв на рівні держави та області. Під час заходу присутніх було проінформовано також про хід земельної реформи та ряд законів, які удосконалюють систему управління та регулювання земельних відносин.

Цікаво було почути історії успіху Львівських сільгоспвиробників, що свідчить про престижність та актуальність даного напрямку. Обговорювалися також  проблемні питання, які хвилюють зараз аграріїв району.  

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора