A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Засідання педагогічної ради Львівського центру ПТО ДСЗ

Дата: 26.04.2021 17:57
Кількість переглядів: 286

В кінці минулого тижня відбулося чергове засідання педагогічної ради Львівського центру ПТО ДСЗ. З метою дотримання карантинних заходів частина працівників брала участь в засіданні в он-лайн режимі. Обговорювалися актуальні питання діяльності навчального центру. Зокрема, детально проаналізована робота з надання освітніх послуг в першому кварталі 2021 року, намічені шляхи її удосконалення та подальшого розвитку. Значна увага приділялася покращенню та систематизації форм дистанційного та дуального навчання, що особливо актуально під час запроваджених карантинних заходів, а також подальшій співпраці з регіональними центрами зайнятості та їх філіями щодо формування та організації навчання груп з числа безробітних.

Зацікавлена розмова відбулася під час розгляду питання щодо організації навчального процесу в ЦПТО відповідно до Пам’ятки, розробленої відділом методичного забезпечення Державного центру зайнятості. Учасники засідання обговорили питання комплексного навчально-методичного забезпечення ліцензованих професій, удосконалення форм контролю за навчальним процесом.

Розглянуті також підсумки проведеної атестації педагогічних працівників навчального центру та намічені плани з атестації на 2021 – 2022 навчальні роки.

З питань, що обговорювалися, прийняті конструктивні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора