A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Готуємо кваліфікованих фермерів

Дата: 04.04.2019 17:51
Кількість переглядів: 489

Каже Вікіпедія))) що…..

Фермери — категорія підприємців у сільському господарстві.

Фермери це власники чи орендарі земельних угідь, які ведуть своє господарство сім'єю та/або з використанням найманої робочої сили. Здійснюють виробництво, переробку і реалізацію сільськогосподарської продукції на основі використання майна, що знаходяться у них на праві оренди, довічного успадкованого володіння або у власності.

Фермерство є формою вільного підприємництва, здійснюваного на принципах економічної вигоди. Членами фермерського господарства вважаються працездатні члени сім'ї і інші громадяни, які спільно ведуть господарство. Головою є один з його дієздатних членів. Голова представляє інтереси господарства у відносинах з підприємствами, організаціями, громадянами і державними органами.

Діяльність фермерських господарств в Україні регулюється Законом України «Про фермерське господарство», прийнятим 19 червня 2003 року N 973-IV.

І сьогодні  з такою категорією людей, котрі виявили  свідоме бажання  розвивати фермерське господарство кожен у своїй галузі ми знайомилися. Ми почули плани та мрії майбутніх фермерів, сподівання від навчання, які  відповіді на питання вони хотіли би отримати.  Вперше у нашому навчальному центрі, а якщо точніше, і у всій Україні ми розпочинаємо навчання за професією «Фермер». По-переду довгий шлях навчального процесу. Але, сподіваємося, що в кінцевому результаті ми отримаємо справжніх підприємців, які будуть вдало провадити фермерське господарство.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора