A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Успіхи наших випускників

Дата: 02.08.2019 17:18
Кількість переглядів: 358

Втілення з легкої руки в бурхливе життя

Минуло кілька років з тих пір як почав діяти Проект "Рука допомоги", який реалізувався за підтримки Світового банку. Основне завдання програми – допомогти членам малозабезпечених сімей позбутися залежності від соціальних виплат, заснувати власний бізнес, отримати достойну заробітну плату. Але, перш ніж стати учасником цього проекту, треба було виконати низку певних умов, а основне повірити у власні сили. І саме на такий крок відважилася колишня безробітна Миколаївська районна філія Львівського обласного центру зайнятостіКатерина Дубик.
Свого часу пані Катерина отримала спеціальність «модельєр-конструктор», понад 10 років працювала кравцем. Давно мріяла про власне ательє з пошиття та ремонту одягу, але якось не складалися життєві пазли. Втративши роботу та перебуваючи на обліку у Миколаївській районній філії ЛОЦЗ, дізналася про умови надання безвідсоткового кредиту учасникам проекту на поворотній основі для придбання устаткування для власної справи. Ця ідея її зацікавила. 
Фахівці філії скерували майбутню підприємницю на навчання до Львівський центр ПТО ДСЗ, де вона вивчила ази самостійного господарювання, за допомогою кваліфікованих спеціалістів склала бізнес-план на тему: «Організація швейної майстерності», пройшла державну реєстрацію, як фізична особа-підприємець. Згодом свій доробок успішно захистила у Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА. За безвідсотковий кредит, який отримала у сумі понад 68 тисяч гривень, придбала швейні машинки, оверлок, прасувальний стіл, професійні ножиці парогенератор. Взявши в оренду приміщення в м. Миколаєві під майстерню-ательє, пані Катерина почала набирати обертів у своїй підприємницькій діяльності, а саме зарекомендувала свою роботу як якісну та недорогу. Адже, саме її оперативність та старанність за досить короткий термін збільшила коло клієнтів. А відповідно виникла потреба щодо створення нових робочих для найманих працівників. Зараз вона дала можливість працювати та заробляти ще двом найманим кравчиням.
Перебуваючи в ательє, посадовці СЗ власними очима пересвідчилися, що К. Дубик успішно провадить омріяний бізнес. Можна впевнено сказати, що з легкої руки працівників Миколаївської філії Львівського ОЦЗ та соціального проєкту пані Катерина втілила у життя свою мрію
#власна_справа #історія_успіху #служба_зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора