A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Ідея бізнесу – зберегти красу та молодість

Дата: 04.02.2021 17:18
Кількість переглядів: 277

Львівський обласний центр зайнятості

Мостиська районна філія Львівського обласного центру зайнятості

Слово «успіх» кожний трактує по-своєму: хтось у це поняття вкладає мрію стати політиком чи супер професіоналом, інший черпає натхнення у колі сім’ї, родини або ж у вихованні дітей. А є й такі, хто постійно прагне розвитку та самоутвердження.

Саме про таку особу, колишню безробітну Мостиська районна філія Львівського обласного центру зайнятості, буде нині наша розповідь. Молода, амбітна, цілеспрямована й наполеглива – так кількома словами можна охарактеризувати Юлію Ференчак, котра, скільки себе пам’ятає, завжди знала чого хоче в житті та якими шляхами досягти бажаного.Здобувши свого часу фах фармацевта та працюючи в аптеці, її не покидала думка про власну справу. Дуже хотілося стати професійним косметологом, щоб повертати клієнтам молодість, дарувати радість і втіху. Доля так склалася, що Юля втратила роботу і звернулася за допомогою у працевлаштуванні до Мостиської районної філії Львівського ОЦЗ, де й потрапила під опіку кар’єрного радника. Під час одного із візитів вона дізналася про те, що служба зайнятості всіляко сприяє безробітним у започаткуванні бізнесу. Відтоді ідея самостійно господарювати її не покидала ані на хвилину. Відвідавши тематичні семінари, пройшовши відповідне навчання у Львівський центр ПТО ДСЗ з основ підприємницької діяльності, написавши та захистивши бізнес-план, усі сили та знання спрямувала на здійснення мрії – працювати у сфері косметології.

«Якщо жінка прагне залишатися молодою і привабливою, моє завдання – вжити всіх заходів, щоб допомогти їй зберегти вроду, – каже Юлія. – Дуже приємно, коли після косметичних процедур клієнтки почуваються щасливими».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора