A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Робота Львівського центру ПТО ДСЗ

Дата: 17.10.2022 17:16
Кількість переглядів: 247

 

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на даний час готовий  надавати освітні послуги особам, котрі мають бажання здобути  нову професію чи підвищити свою кваліфікацію.

Серед професій, яких ми навчаємо:

  1. Електрогазозварник
  2. Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування
  3. Водій трамвая
  4. Водій тролейбуса
  5. Оператор котельні
  6. Машиніст(кочегар) котельні
  7. Продавець продовольчих товарів
  8. Продавець непродовольчих товарів
  9. Касир  торговельного залу
  10. Перукар (перукар-модельєр)
  11. Візажист
  12. Манікюрник
  13. Тракторист-машиніст с/г виробництва категорії А1, та 9 категорій
  14. Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
  15. Фермер
  16. Монтер кабельного виробництва

Широкий  спектр курсів підвищення кваліфікації також користуються попитом у наших слухачів.

Актуальні донині – це  «Сучасні методи та прийоми обслуговування котелень»…

Оператори котельні, машиністи кочегари котельні…

Цьогоріч опалювальний сезон має розпочатися трохи пізніше звичного, та  наш навчальний Центр  вже провів повторну перевірку знань фахівців по обслуговуванню котелень. Завершилося  навчання  на курсах підвищення кваліфікації за напрямом «Сучасні методи та прийоми обслуговування котелень».  Загальна кількість осіб,  котрі пройшли повторну перевірку знань – 1560. 

Через підлі  обстріли та злочинні дії рашистів цьогорічний опалювальний сезон буде важким і це вже відчутно  з огляду на останні  події, але працювати потрібно.  Подавати тепло в оселі містян  також необхідно. Тому,  незважаючи на всі складні обставини, наші оператори котельні готові працювати і вирішувати всі складні питання.

 

ІТ сфера…

Нещодавно, завершила  навчання група здобувачів освіти, котрі опрацьовували дисципліни за напрямом «Технології комп’ютерної обробки інформації». Програма передбачена для  осіб, котрі  хочуть вивчити офісні програми Word, Excel, Publisher, Power point. Access та ін. Бажання  навчатися та впевненість у своїх силах зі сторони слухачів плюс кваліфікований викладацький склад - запорука успішного навчання та хороших знань.

Програма у майбутніх операторів з обробки інформації та програмного забезпечення цікава, насичена  і водночас об’ємна. Вони детально вивчають  засоби комп’ютерних інформаційних  систем, англійську мову за професійним спрямуванням,  програмне забезпечення,  технології  обробки інформації, комп’ютерну графіку та верстку, комп’ютерні мережі основи веб-дизайну. Більша половина  навчального шляху пройдена, залишилося  ще місяць виробничого навчання, а далі  будуть удосконалювати свої знання та вміння на  ІТ підприємствах   м. Львова та області.

Хто бажає здобути таку перспективну професію, звертайтеся до нас. Попередньо у лютому 2023 року ми розпочинаємо навчання  нової групи. Чекаємо на вас! Зі своєї сторони гарантуємо вам відмінну матеріальну базу і  професійні педагогічні кадри, з вашої сторони – бажання навчатися і усвідомлення  того, що здобудете високооплачувану, потрібну на ринку нашої області  професію.

Електрогазозварники…

Ця професія надзвичайно затребувана і необхідна у наш  складний воєнний час. 

Зварювальні роботи застосовуються в багатьох галузях промисловості. Зварювальники працюють на будмайданчиках, створюючи конструкції і системи різних комунікацій, в промисловості, де застосовують свій досвід і навички в машинобудуванні, кораблебудуванні і в інших областях, таких як, енергетика, нафтопереробна промисловість, сільське господарство (така робота надзвичайно потрібна зараз, оскільки ворог нещадно нищить нашу інфраструктуру). Важко назвати такий сегмент виробництва, де не застосовувалася б праця зварювальника. У Центрі  навчаються  30   майбутніх електрогазозварників.  На даний час вони проходять виробничу практику на підприємствах Львівщини та відточують свою майстерність у зварювальній справі. По закінченню навчання наші здобувачі освіти - це професійні фахівці, котрі  знають всі деталі зварювальної справи і мають практичні навики  роботи на будь-яких об’єктах.

Хто бажає здобути отримати професію чи підвищити кваліфікацію, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора