A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Перший випуск у 2021 році...

Дата: 26.01.2021 17:09
Кількість переглядів: 270

Свята у нашому Центрі продовжуються!!!)))

Сьогодні, у такий чудовий зимовий, засніжений день у нашому навчальному закладі відбувся перший у цьому році випуск.... Саме сьогодні, ринок сфери краси Львівщини поповнився 8 кваліфікованими манікюрниками. Незважаючи на  складний карантинний  час, в період якого дівчата навчалися, приємно визнавати, що він не зашкодив бажанню вчитися і оволодіти цією творчою професією. І результати іспиту показали всю майстерніть, якою вже володіють наші випускниці...

Впродовж навчання дівчата вивчали все про догляд за нігтями. Як правильно обробляти їх, видаляти кутикулу, надавати  нігтям правильної форми, наносити лак.Знають, що існує багато різновидів манікюру. Гігієнічна обробка нігтів, з якої починається будь-який манікюр, може проводиться по-різному. Існують технології, які дозволяють штучно збільшити довжину нігтя. Вивчили як правильно  наростити  нігті за допомогою пластикових заготовок, акрилу, гелю, біогелю і оформити їх. Вміють проявити  свою фантазію, нанести на нігті авторський малюнок, прикрасити нігті стразами, аплікацією тощо.

На майбутнє дівчатам бажаємо не зупинятися на досягнутому , а продовжувати поповнювати  рівень знань.

Адже, в індустрії краси постійно з`являються нові технології, методики та засоби. Манікюрнику потрібно постійно вчитися, проходити майстер-класи, курси підвищення кваліфікації.

Щасти вам, дівчата!. Хай ваша робота приновить  задоволення, вдячних вам клієнтів і фінансового достатку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора