A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Пишна коса- дівоча краса

Дата: 26.01.2023 16:42
Кількість переглядів: 446

 

Недаремно кажуть, що українські дівчата-найгарніші у світі. Про їх чарівність і неповторну вроду, світлий розум легенди, пісні, вірші складають. І про карі очі і чорні брови, довгі пишні дівочі коси…

Власне, про них і буде сьогоднішня розповідь… Дівоча коса - це символ честі, молодості, сили, життєдайності, охайності. Не дивно, що вона ніколи не втрачає своєї популярності. Плетені коси у всі часи – це модно, стильно і захоплююче.

Але, на жаль, життя змінюється. Його швидкі темпи не завжди дозволяють приділяти багато часу на догляд за волоссям. Зараз нечасто можна зустріти дівчину з довгою косою, та коли таку бачимо, то як правило, не оминаємо її захопленим поглядом.

Коса - одна з найпрактичніших і водночас жіночних зачісок. Однак, щоб подібне укладання виглядало цікаво та непересічно, важливо добре вивчити різні техніки плетіння кіс.

А де вивчають техніки плетіння? а ще й стрижки, фарбування, укладки волосся та багато різних премудростей перукарської справи?

Звичайно, у Львівському центрі ПТО ДСЗ!

Наші випускники- справжні майстри перукарства!

Про це ще раз переконуємося на черговому іспиті. Майбутні перукарі з великою відповідальністю, творчістю, креативністю підійшли до виконання своїх завдань. Вміло виконали зачіску і вдало створили цільний образ своїм моделям. Видно, що п’ять місяців навчання не пройшли даремно. Вони чудово засвоїли теоретичний матеріал, вправно і дуже сумлінно виконували всі завдання на виробничому навчанні та вже вдосконалювали свої знання і вміння, безпосередньо працюючи з клієнтами на виробничій практиці.

Результатом їхніх старань задоволені вони самі, їхні моделі та присутні члени комісії. Пропонуємо вам переглянути чудові роботи наших майстринь.

Хто бажає здобути цікаву, творчу професію, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua, офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора