A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

«Краса є у всьому, але не всім дано її бачити.» / Конфуцій

Дата: 18.11.2022 16:33
Кількість переглядів: 1092

Перед кожною людиною, хоча б раз в житті виникало питання, а що ж таке “краса”? Зрозуміло, що у кожного з нас, це слово асоціюється з чимось хорошим, що тішить око, викликає позитивні емоції.  Це все, то прекрасне, що, так чи інакше, присутнє в нашому житті. Ми рідко замислюємося як прекрасно все те, що ми бачимо навколо себе. Бачити красу в усіх її проявах і розуміти її значимість – це особливий дар, який дано не кожному. А ті люди, котрі  вміють, побачити,  створити, примножити чи удосконалити  її – без перебільшень талановиті. І наш Центр допомагає розвивати такі таланти…

Професія візажист потребує  необхідних знань і творчого бачення до   кожного клієнта. Які моменти потрібно підкреслити, а які навпаки приховати аби створити неперевершений вигляд. Цікава, оригінальна,  креативна діяльність професійного майстра завжди надихає до чогось  прекрасного,  чудового. Вона надає   клієнту впевненості в собі,  піднесеного настрою, внутрішнього щастя. Хіба цього мало?

Разом із кваліфікованим педагогічним складом  у сучасно обладнаних майстернях навчання відбувається цікаво, атмосферно, що надихає до творчості. І наші дівчата   творять… Здобувши  теоретичні знання вдосконалюються у практичних навичках. Термін навчання  5 місяців, але зі слів слухачок час  проходить надзвичайно швидко, тому що цікаво проходить навчальний процес.

Нещодавно ми відправили  у «самостійне плавання»   групу візажистів, котрі завершили навчання. На  кваліфікаційному іспиті дівчата показали  всі свої знання , вміння, навички які здобули  в період навчання. Вони  створили цільний образ кожної моделі виходячи із обраного  виду макіяжу. Вийшло  НЕПЕРЕВЕРШЕНО!

Хто бажає стати професійним візажистом, звертайтесь за адресою:                  вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора