A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Два в одному: поклик душі та затребувана професія

Дата: 21.01.2021 16:26
Кількість переглядів: 418

Два в одному: поклик душі та затребувана професія

Усім відомо, що перукар– це і художник, і психолог, і довірена особа кожного, хто хоче стати більш привабливим, красивим, прагне змінити свій імідж або ж просто відчути, що про нього піклуються. Ось чому ця професія завжди була, є і буде затребуваною. Адже приємно, коли твої руки творять красу, а клієнти прощаються зі щасливим виразом обличчя, щирою усмішкою та словами вдячності на устах.

Але що робити, якщо думка про улюблену справу – тільки мрія, а в дійсності ти опинився на роздоріжжі, без роботи, без грошей, і не знаєш як наблизитися до своєї «казки». Саме такі питання не давали спокою Роксолані Верхівській, коли вона звернулася до

Самбірський міськрайонний центр зайнятостіза допомогою у працевлаштуванні.

Фахівці запропонували безробітній широкий спектр послуг, серед яких – здобуття нової професії у Львівському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. Роксолана зрозуміла, що, мабуть, це і є той шанс, на який вона чекала. Тому й забажала отримати більш детальну інформацію про терміни та умови навчання, а головне – перспективи працевлаштування. А потім було навчання, освоєння азів перукарського мистецтва, опанування новітніх технік, участь у різноманітних майстер-класах, наказ про прийом на роботу.

Мрія Роксолани втілилася у життя, вона успішно працює майстром, піклується про клієнтів, намагається кожному догодити і з зачіскою, і зі стрижкою, аби щасливих людей у світі побільшало.

«Важким видався 2??0??2??0?? рік, через пандемію неодноразово доводилося призупиняти роботу», – каже Роксолана, проте вона не втрачає надії та впевнено крокує у день завтрашній.

Якщо ж і ви опинилися на роздоріжжі, хочете займатися улюбленою справою, мрієте про стабільний заробіток, скористайтеся можливістю здобути новий, більш затребуваний на ринку праці, фах у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Твій шанс чекає на вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора