Вивчаємо асортимент продукції гуртового ринку "Шувар"
25 червня 2021 року слухачі, котрі здобувають професію «Продавець продовольчих товарів» в рамках навчальної практики відвідали найбільший гуртовий ринок сільськогосподарської продукції у Львові та Західній Україні «Шувар». Слухачі ознайомилися з історією та структурою ринку, оглянули основні його локації.
Практичне заняття дозволило детальніше вивчити асортимент оптового торговельного підприємства та напрацювати навички щодо особливостей організації торговельних процесів кожної асортиментної групи ринку, зокрема методів продажу молочних товарів, м’яса та м’ясних виробів, риби та рибних товарів, свіжих овочів та фруктів.
В терміналі «Риба та морепродукти» слухачі вивчали методи і принципи мерчендайзингу, ознайомилися з особливостями розміщення товарів цієї асортиментної групи на торгових полицях, установкою спеціального торгового обладнання (торгових акваріумів, холодильників, додаткових вітрин тощо).
Навчальну екскурсію провела викладачка з товарознавства Бойко Н.М.