A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нові знання -нові можливості

Дата: 15.09.2022 16:04
Кількість переглядів: 282

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пропонує широкий спектр короткотермінових курсів різного спрямування. Надзвичайно затребуваним є напрям «Технології комп’ютерної обробки інформації». 

Сучасний світ вимагає обізнаності в інформаційних  технологіях….

Хоча б базові знання потрібно мати, аби  користуватися у професійному та особистому житті різноманітними новітніми гаджетами. І  на таку вимогу  світу у  нас є своя відповідь…)))

«Технології комп’ютерної обробки інформації»- десятиденний курс для отримання знань з комп’ютерної грамотності, зокрема роботи з офісними програмами:

  • Microsoft Word (редагування  та форматування  текстових документів, таблиць, робота з формулами, створення та редагування, створення схем, діаграм та налаштування параметрів).
  • Microsoft Excel (робота з електронними таблицями, використання формул, побудова діаграм, створення зведених таблиць, робота із зображеннями та малюнками).
  • Microsoft   Access (інтерфейс програми, панелі інструментів, створення таблиць,   запитів,  робота з фільтрами…)
  • Microsoft   Power Point (створення презентації, дизайн слайдів, переходи, налаштування параметрів анімації…)
  • Microsoft Publisher ( комп’ютерна верстка, інтерфейс прогами, створення та оформлення публікацій, додавання  спецефектів до публікацій, імпорт та експорт публікацій).

           Це короткотермінові курси для початківців, які усвідомили необхідність знань  комп’ютерних технологій. Після закінчення таких курсів ви будете впевненим користувачем ПК і це дозволить вам отримати цікаву  високооплачувану роботу.

  Початок навчання – 26 вересня 2022 року.

Хто бажає отримати нові знання, звертайтесь за адресою:

 вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора