A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Робота Львівського центру ПТО ДСЗ

Дата: 21.09.2022 15:59
Кількість переглядів: 201

         

     Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завжди радий вас бачити і запропонувати широкий спектр навчальних послуг. У логотипі  нашого Центру  є гасло «Навчання впродовж життя».                     Ми вчимося і навчаємо!!!

У нас можете отримати нові  знання: здобути професію чи  підвищити кваліфікацію за різноманітними напрямами  в  сучасно обладнаних кабінетах, лабораторіях та майстернях з потужною матеріально-технічною базою, котра дозволяє організувати якісне навчання  з будь-якої професії.

     Нещодавно стартувала нова група манікюрників, яка паралельно із теоретичними знаннями починає  їх втілювати на виробничому навчанні. Перші несміливі рухи… вчаться як правильно тримати інструмент, ознайомлюються з новими техніками. Головне, що  є бажання оволодіти даною професією. А якщо є бажання, то й буде відмінний результат.

     Дівчата та  хлопці, які обрали цікаву професію перукарства, впродовж декількох тижнів опрацьовували теоретичний матеріал перукарської справи, сьогодні вже набувають вмінь і навиків на уроках виробничого навчання. Їхньому завзяттю і впертості до навчання можна позаздрити. Видно, що прагнення опанувати цю творчу професію величезне і через декілька місяців вони стануть справжніми майстрами обраної професії. 

     Група візажистів, яка вже пройшла теоретичний курс і виробниче навчання готова  до виробничої практики,  роботи з клієнтами. Дівчата, озброєні різноманітними премудростями візажної справи вже на практиці  реалізовуватимуть  всі  свої знання і вміння.

     Географія  навчальних послуг Центру  сягає не тільки Львова та області. У нас навчається  група  водіїв тролейбуса з Чернігова. Через  воєнні дії  потреба у таких фахівцях надзвичайно велика, тому поповнювати ряди водіїв трамвая та тролейбуса ми готові, оскільки маємо багаторічний досвід у цій справі, кваліфікований педагогічний склад  і матеріальну базу. Адже практична частина  проходить у трамвайному та тролейбусному депо, де майбутні  водії адаптовуються до виробничих  процесів та умов праці, а після здобутих знань відразу працевлаштовуються.

     Напрям «Сучасні методи та прийоми обслуговування котелень» стартував  ще з середини серпня. У нас навчаються слухачі не тільки з Львівської області, а й  з Волині, Тернопільщини, Хмельниччини. Загалом на сьогоднішній день пройшли повторну перевірку знань  більше  1100  осіб. Ряди кваліфікованих операторів котельні та машиністів (кочегарів) котельні Львівщини  цьогоріч поповнили 60 осіб і готові до роботи під час опалюваного сезону, який невдовзі розпочнеться.

Це далеко не весь перелік професій  і напрямів, яких ми навчаємо…. Далі буде…

     Закцентуємо увагу, що навчання у нашому Центрі проходить як для осіб, скерованих центрами зайнятості, так і за кошти фізичних та юридичних осіб.

Хто бажає здобути професію чи підвищити  свою кваліфікацію, звертайтесь за адресою:            вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора