A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Бути майстром манікюрної справи – цікаво і прибутково...

Дата: 04.08.2022 15:37
Кількість переглядів: 228

Манікюрник- це художник, креативник, творча особистість, яка ділиться своїм талантом з людьми, що  потребують таких послуг.

Бути майстром манікюрної справи – цікаво і прибутково, адже віднайшовши  свою  професійну життєву дорогу,   можна отримати шанс як для фахового розвитку, так і для забезпечення себе сталими заробітками. І бажаючих отримати цю професію щораз більше.

Нещодавно завершила навчання група слухачів, котрі  впродовж трьох місяців вивчали ази манікюрної справи. Незважаючи на складний,  тривожний  військовий час, в період якого дівчата навчалися, приємно визнавати, що все ж таки, він не завадив прагненню пізнати професією. Адже, треба ЖИТИ, працювати всупереч всім  тим страшним подіям. Працювати та  дарувати красу. Недаремно кажуть,  що краса врятує світ.

Всю майстерність, витонченість та різноманітність  ідей,  творчий підхід до роботи  показали   результати іспиту. Вони були вражаючими!

Роботи випускниць оцінили на «відмінно». Дівчата отримали посвідчення кваліфікованого  робітника, який виконує роботи з гігієнічного очищення та догляду нігтів і  шкіри рук, корекцію нігтів, їх нарощування, художній розпис, декоративне оздоблювання за допомогою сучасних технологій, надає  клієнтам допомогу при виборі форми нігтів, кольору лаку, виду розпису.

Ми впевнені, що знання, отримані у нашому Центрі дозволять нашим випускницям впевнено крокувати по життю -   працевлаштуватися, або створити власну справу, мати вдячних клієнтів та хороший фінансовий статок. Успіхів, миру та добра вам,  дівчата.

 

Для бажаючих навчатися за  професією МАНІКЮРНИК, на базі нашого Центру!

Професійне навчання групи слухачів за зазначеною професією розпочинається з 22 серпня 2022 року. Термін навчання – 3 місяці.

Умови направлення на навчання: 

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

За більш детальною інформацією про професію звертайтеся за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора