A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нові знання і навички - це шанс покращити наше життя або зовсім змінити його

Дата: 16.12.2019 15:29
Кількість переглядів: 717

Основне завдання нашого Центру - навчання дорослого населення. Що спонукає людей звернутись до навчального закладу? Є багато причин, обставин… Хтось звільнився з попередньої роботи і сподівається отримати нову професію у нас і розвиватися у ній надалі, у когось закрили підприємство чи фірму і людина змушена, зважуючи всі «за» і «проти» отримати нову професію і далі працювати, забезпечуючи фінансово свою сім’ю, є і такі, що працюють успішно, але потрібно пройти підвищення кваліфікації та отримати нові знання стосовно нової техніки чи знань в інформаційних технологіях за кошти роботодавців або власні, тощо…
Широкий спектр освітніх послуг, якісне навчання за професіями та напрямами, кваліфікований педагогічний склад, сучасна матеріально-технічна база дозволяє відмінно та ефективно надавати навчальні послуги, які пропонує наш Центр.


Популярними є курси підвищення кваліфікації за напрямом «Технології комп’ютерної обробки інформації». Як не дивно, але ще достатньо багато є таких людей, котрі не вміють користуватися комп’ютером. А у нас можна за доволі короткий термін вивчити офісні програми, освоїти програми: Word, Excel, Publisher, та ін…
«Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації». Напрям, який дозволяє отримати знання для тої категорії людей, котрі виявили бажання відкрити свою справу. Як правильно пройти зареєстрацію підприємця, які подавати звітності, як вести бухгалтерію, і взагалі, де взяти ту внутрішню мотивацію, аби при перших невдачах не опустити руки, не здатися; основні правила тайм-менеджменту і багато іншої цікавої для майбутніх підприємців інформації можна почути та обговорити на даних курсах.
Візажисти, перукарі, манікюрники….Наша «Академія краси» надзвичайно плідно працює. Гарні творчі професії, які дозволяють розкрити свій внутрішній творчий потенціал і озброївшись знаннями працювати, креативити, дивувати своїми унікальними, нестандартними, оригінальними витворами. Робити красивими жіночу половину людства, та й не тільки ))). 
А майбутні продавці продовольчих і непродовольчих товарів та касири торговельного залу можуть отримати гарну можливість опанувати дані професії, маючи потужний «арсенал» сучасної торговельної техніки: контрольно-касові апарати, комп’ютерно-касову систему, ваговимірювальне обладнання, холодильне обладнання, детектори валют, лічильник-банкнот, сканери штрих-кодів, та ін. Після отриманих теоретичних і практичних знань у Центрі, вони повністю адаптовані до виробничого процесу у торговельних мережах міста та області.
Електрогазозварники, монтажники санітарно-технічних систем і устаткування - професії, які конче необхідні і затребувані на ринку праці. Ми проводимо підготовку як у груповій формі так і за індивідуальною системою навчання.
Трактористи-машиністи с/г виробництва, оператори котельні, машиністи (кочегари) котельні – це ще не повністю весь спектр професій, за якими ми проводимо навчання.
Вчитися стало популярно. Ми віримо, що нові знання і навички покращать наше життя або зовсім змінять його. І якщо кілька років тому вивчати нове було важливо тільки для підвищення кваліфікації та відкриття нових кар'єрних перспектив, то сьогодні вчитися потрібно, як мінімум, для того, щоб залишатися затребуваним фахівцем. Світ рухається швидше, а отже вчитися потрібно ефективніше. 
Так що, запрошуємо вас до навчального Центру здобути нову професію, відкрити свій потенціал, нові таланти, займатися улюбленою справою і отримувати фінансове та моральне задоволення.
Ласкаво запрошуємо до Львівського центру ПТО ДСЗ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора