A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Бути хорошим майстром перукарської справи- талант від Бога, величезне бажання вдосконалювати себе в обраній справі та відмінний освітній фундамент

Дата: 05.08.2022 14:56
Кількість переглядів: 268

Перукар. Професія, яка має надзвичайно широкий спектр фантазійних можливостей. Тут тобі і найрізноманітніші  стрижки, безліч простих і оригінальних зачісок, а колористика фарб просто вражає...Але, в тому і полягає професійність і майстерність фахового перукарня, що серед безлічі можливих варіантів, він знає і розуміє що саме запропонувати  клієнту. Яка зачіска чи стрижка  та якого кольору волосся  пасуватиме йому.

Бути хорошим майстром перукарської справи, роботою якого буде задоволений клієнт- це талант від Бога, величезне бажання вдосконалювати себе  в обраній справі, а ще й хороший  освітній фундамент.

Таке навчання пропонує вам Львівський центр ПТО ДСЗ. Досвідчений майстер виробничого навчання, а також викладач спецдисципліни Світлана  Павлюк розкриє ваш  творчий потенціал в обраній справі,  додасть впевненості у перших невмілих рухах тримати ножиці чи плести косу. Розкаже всі правила і хитрощі перукарської справи. На уроках основ санітарії та гігієни ви ознайомитися із правилами дотримання гігієнічних норм, з  уроків  малюнку  вийдете обізнані у колористиці і вміло будете  працювати на практиці із фарбами для волосся. І не  тільки отримаєте теоретичну  інформацію,   а   й будете  поєднювати  її разом із практичними заняттями, що  проходитимуть   на сучасній матеріально- технічній базі, причому всі інструменти і матеріали для навчання надає наш Центр.

Дівчата, які нещодавно завершили навчання  залишили лише хороші, позитивні відгуки про навчальний процес та викладацький склад. Великий багаж знань, практичні вміння та впевненість у своїх можливостях надавати якісні перукарські послуги допоможе їм легко вступити на визначений професійний шлях. Ми впевнені, що вони складуть хорошу здорову конкуренцію іншим майстрам перукарської справи Львівщини.

А вже 10  серпня формуємо нову групу. То ж,  запрошуємо вас на навчання. Ми будемо раді бачити вас у числі наших слухачів.

 

Хто бажає здобути цікаву, творчу професію, звертайтесь за адресою:                  вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора