A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Карантин і дистанційне навчання

Дата: 21.01.2021 14:48
Кількість переглядів: 380

Карантин і дистанційне навчання

Епідемія COVID-19....Вимоги 2020 навчального року... У надзвичайно короткий термін переформатувати навчальний процес з очного навчання на дистанційне... У зв'язку з такими екстреними вимогами потрібно швидко реагувати на  життєві реалії, які змінили життя не лише українців, а й всього людства... Нові виклики, але й нові можливості спробувати себе в організації навчанння іншого формату.

Звичайно, не все відразу вдавалося,  але форма дистанційного навчання і не була новою для нашого Центру. Був час для підготовки в період посиленого карантину. І колесо закрутилося... Створені  різноманітні  платформи для дистанційного навчання, навчені викладачі для роботи на платформах, проінформовані  здобувачі освіти як працювати у них. Для багатьох це було щось нове і незнайоме, але недаремно девізом  нашого закладу є "Навчання впродовж життя". Вчимося.)))

За 2020 рік дистанційне навчання ввійшло у звичний режим і на даний час у нас вивчають теоретичні знання з різних  професій і дисциплін  велика кількість здобувачів освіти. Сподіваємося, що невдовзі, все ж, закінчиться карантин і всі ми почнемо жити звичним життям і вчитися новому спілкуючись наживо. Адже, всі відчули,  перебуваючи в умовах посиленого карантину, брак спілкування та емоцій, які воно дає. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора