A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Хочете дізнатися як ваші мрії перетрансформувати у цілі? Приходьте до нас...Ми підкажемо)))

Дата: 15.02.2021 14:32
Кількість переглядів: 523

Всесвітня пандемія, яка внесла корективи у плани всього людства, не оминула і наш навчальний заклад. Вже багато років поспіль у нашому Центрі щомісячно проводилися курси цільового призначення за напрямом "Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації". Як і кожного року, у 2020 році, ми також планували формування таких груп, але на жаль, так не склалося.. . І ось, аж через рік відновилося навчання за таким напрямом.

З 27 січня по 12 лютого наші викладачі ділилися своїми знаннями із здобувачами освіти, у котрих визріли плани на майбутнє....займатися своєю справою, працювати на себе, досягати фінансового успіху. Цікаві люди, у кожного свій життєвий і професійний досвід, своя життєва парадигма, свої мрії, цілі і плани на їх досягнення. Величезний потенціал, який прагне реалізуватися.

Пройдено невеличкий етап життя, впродовж якого майбутні підприємці перегорнули книгу особистого життя, проаналізували її, зачерпнувши з неї все добре, мотувуюче, сильне, щоби рухатися вперед із знаннями тайм-менеджменту, правильного маркетингу та організації підприємництва, мотивації персоналу і , за звичайно, написаним бізнес-планом, який у п'ятницю, 12 лютого всі успішно захистили.

Види діяльності різні: надання послуг перекладу, майстерня з ремонту взуття, організація юридичної консультації, комп'ютерне фріланс-програмування, організація роздрібного продажу засобів гігієни, надання психологічних послуг, організація тепличного центру розсадництва павлонії, діджитал агенція, виготлення і реалізація свічок, організація надання послуг безконтактної мийки, виробництво корпусних меблів і т.д. Бачимо, що зібралися фахівці різної сфери діяльності. Ціла створена інфраструктура в одній навчальній групі.

Ми щиро віримо в те, що мрії про власну справу, з якими прийшли здобувачі освіти в наш Центр перейшли перший, дуже важливий етап у визначену ціль із закінченням навчання.. Легкого старту та зеленого світла на вашій підприємницькій дорозі. Вірте в себе, не зупиняйтеся на досягнутому, пізнавайте нові горизонти. Хай ваша справа, якою ви будете займатися приносить моральне т фінансове задоволення. Успіху! Вперед до цілі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора