A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

І знову випуск!

Дата: 09.04.2024 14:22
Кількість переглядів: 61

І знову випуск❗️💐

Приємно 🙂 відзначити, що наша робота, а саме надання якісних освітніх 👩‍🎓послуг, дає відміні 👍 результати для слухачів і реальну перспективу для працевлаштування.

🔰У співпраці з Львівським регіональним партнерством зайнятості ОПЛІЧ ми провели навчання місячного курсу за напрямом «Технології виготовлення та художнього оздоблення одягу👗 та матеріалів інтер'єрного призначення🧚‍♀️ на сучасних видах швейного🪡 обладнання» для дівчат, які виявили бажання навчатися та здобути ґрунтовні знання та практичні навички з пошиття та оздоблення одягу, а також виготовлення текстильних виробів для інтер'єру.

🔰Викладачі відзначили їхню старанність, креативність та ентузіазм. І справді, до справи вони взялися завзято. Крім навчання, творчих ідей, які вони втілювали в процесі практичних занять, слухачки ще встигали шити адаптивний одяг для поранених військових, та хлопців, які перебувають на реабілітації.

♻️Випускниці поділились своїми враженнями від курсу, розповіли про те, чому вирішили його пройти, яких результатів досягли та які плани мають на майбутнє. Багато хто з них вже зараз має замовлення на пошиття одягу та виготовлення інтер'єрних елементів.

⚜️Ось деякі з відгуків:

🔶 "Я дуже задоволена курсом. Навчилась багато нового. Дякую викладачам за їхню терплячість та знання", -розповідає пані Наталія.

🔶 "Цей курс - справжня знахідка для тих, хто хоче навчитися шити одяг та декорувати інтер'єр. Я отримала багато практичних навичок, які вже зараз використовую у своїй роботі" – ділиться враженнями Марія.

🔶 "Курс допоміг мені розкрити свій творчий потенціал. Я навчилась втілювати свої ідеї в життя та створювати красиві та оригінальні речі"- хвалиться пані Оксана.

⚜️Приємно чути такі відгуки…

🔰Дівчата, закінчення навчання - це лише початок вашого нового шляху. Успіху вам ! Творіть та даруйте людям радість своїми творіннями!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора