A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Відбувся захід за підсумками проєкту SEQUA «Швидкі навички для працевлаштування»

Дата: 28.06.2024 13:55
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

🔰У Львівському коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся захід за підсумками проєкту SEQUA «Швидкі навички для працевлаштування» за участю організаторів проєкту з Німеччини, представників Міністерства освіти і науки України, Міністерства економіки України, координаторів проєкту в регіонах України, керівників начальних закладів, які брали участь у цьому проєкті.

🔰Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у рамках участі в проєкті «Швидкі навички для працевлаштування» організував навчання 6 груп слухачів. Так, загалом 79 осіб отримали нові професійні навички, зокрема 60 слухачів підвищили кваліфікацію за професією «Тракторист-машиніст с/г виробництва» за різними категоріями, а ще 19 осіб навчалися за професією «Швачка». Навчання відбувалося у тісній співпраці з роботодавцями області. Так, навчання трактористів здійснювалося за дуальною формою - професійно-практичну підготовку слухачі проходили на таких підприємствах як ТзОВ «Мостиська Драй Порт», ТзОВ «Дженко-Ю», ФГ «Малинівка», ТОВ «Мрія Сервіс». Переважна більшість слухачів уже працевлаштовані і успішно втілюють в життя здобуті під час навчання знання та практичні навики.

🔰Завдяки допомозі організації SEQUA спільно з усіма партнерами вдалося створити дійсно значущий та результативний проєкт у сфері вирішення проблеми зайнятості та кадрового забезпечення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено