🥦Мікрогрін: Інноваційні методи вирощування та використання в сучасному харчовому виробництві
Запрошуємо Новий напрям курсу Розроблений для тих, хто прагне оволодіти знаннями та навичками щодо вирощування та використання мікрогріну в сучасному харчовому виробництві.
На курсі ви:
Ознайомитеся з біологічними особливостями та корисними властивостями мікрогріну;
Вивчите інноваційні методи вирощування мікрогріну в різних умовах (гідропоніка, аеропоніка, вертикальні ферми);
Отримаєте практичні навички з облаштування та догляду за системами вирощування мікрогріну;
Дізнаєтеся про правила збирання, зберігання та транспортування мікрогріну;
Відкриєте для себе різноманітні способи використання мікрогріну в кулінарії, ресторанному бізнесі та харчовій промисловості.
Буде корисний:
Фермерам та садівникам, які хочуть розширити асортимент своєї продукції;
Власникам ресторанів та кафе, які прагнуть пропонувати своїм клієнтам свіжі та оригінальні страви;
Технологам харчового виробництва, які зацікавлені у впровадженні інноваційних продуктів;
Всім, хто цікавиться здоровим харчуванням та прагне збагатити свій раціон корисними мікроелементами.
За результатами проходження курсу ви отримаєте:
Сертифікат про закінчення навчання;
Знання та навички, необхідні для успішного вирощування та використання мікрогріну;
Можливість розпочати власний бізнес з вирощування та продажу мікрогріну;
Розпочинаємо 22 квітня. Термін навчання – 4 дні.
Реєстрація на курс відкрита!
https://forms.gle/GQMEr2F7W2SppHdk9
Не втратьте унікальну можливість отримати знання та навички, які допоможуть вам у
війти в перспективний ринок мікрогріну!
За більш детальною інформацією про освітні послуги, звертайтеся за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.
Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62