A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Другий тренінг "Власна справа". Перший крок до твоєї мрії.

Дата: 17.06.2024 13:27
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/1591267668113727


✅У Львівському центрі ПТО ДСЗ продовжуються навчальні заходи в межах проєкту Skills4Recovery за підтримки громадської організації «ДЖУНІОР АЧІВМЕНТ Україна».
♻️Нещодавно завершився другий триденний тренінг «Власна справа», який знову зібрав учасників, готових розпочати або розвивати власний бізнес.
✅Цього разу тренінг проходив в особливо напружених умовах. Учасники працювали та навчалися в безпечному місці навіть під час тривог, що не завадило їм зосередитися на матеріалі та не відволікатися на зовнішні фактори.
♻️Основні теми тренінгу залишилися незмінними, адже вони охоплюють всі аспекти створення та ведення власної справи. Учасники багато спілкувалися, ділилися досвідом, шукали цільову аудиторію, продумували стратегії просування своїх послуг, аналізували системи оподаткування та вивчали процес реєстрації ФОП. Велика увага приділялася практичним аспектам – учасники ознайомилися з кейсами реальних бізнес-планів, які вже успішно реалізуються у Львівській області, і вчилися подавати заявки на отримання грантів.
♻️Кожен учасник мав можливість захищати свої бізнес-ідеї перед групою, отримувати конструктивні поради та зворотній зв’язок від колег і викладачів. Така взаємодія сприяла не
тільки професійному розвитку, а й особистісному зростанню.
Учасники висловили щиру вдячність викладачам та організаторам за надані знання та підтримку. Вони відзначили надзвичайну корисність та своєчасність поданого матеріалу, який допоможе їм успішно реалізувати свої бізнес-ідеї. А також подякували за ту позитивну, дружню атмосферу, яка панувала упродовж усіх трьох днів тренінгу.
♻️Ми щиро бажаємо всім учасникам успішного старту у бізнесі та впевнені, що набуті знання і навички допоможуть їм досягти великих успіхів❗️


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено