A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Ми- НЕПЕРЕМОЖНИЙ НАРОД!

Дата: 29.11.2022 13:14
Кількість переглядів: 209

П - патріотично

Е - ексклюзивно

Р - рішуче

Е - емоційно

М - мотивуюче

О - оригінально

Г- гідно

А – актуально

Ми – непереможні! Нас перемогти неможливо! Ми з гідністю виходимо з будь -якої непередбачуваної  ситуації, навіть при відсутності світла, води, тепла знаходимо вихід.

Тому, що ми- ЄДИНИЙ, ВЕЛИКИЙ, ВСЕПЕРЕМАГАЮЧИЙ НАРОД!

Радісні моменти вручення свідоцтва про закінчення  навчання за професією «Манікюрник». зіпсували  противні звуки сирен, інформація про вибухи на сході  і хвилі ракет, котрі летять на захід.

Не було можливості нам порадіти за дівчат, а їм усвідомити що вони- професійні майстрині манікюрної справи, які відправляються у творчий шлях самостійного «плавання».  На період їхнього навчання випало багато непередбачуваних моментів, котрі у зв’язку із війною не давали можливостей спокійного навчання. Та все ж, переглянувши їхні випускні роботи, переконуєшся, що якщо є бажання і мотивація- можливо ВСЕ!

Через відомі причини (часті вимкнення світла) ми  не могли собі дозволити  класично провести іспит з  моделями,  виконанням  випускних робіт, які наші випускниці виконують під час іспиту.

Але дівчата справді гідно вийшли із цієї ситуації. Вони зробили свої випускні роботи на тіпсах, в періоди поки було світло, вдома..

Будь ласка , перегляньте…. Це варта уваги  і великої похвали. 

Шедеврально!!! Дух патріотизму зашкалює!

Нас не здолати!!!

Хто бажає здобути цікаву, творчу професію, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора