A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Ласкаво запрошуємо до нас отримати нові знання!

Дата: 12.04.2021 12:30
Кількість переглядів: 371

Якщо у вас склалися такі життєві обставини, коли  немає  стабільної роботи, чи взагалі маєте бажання змінити професію - приходьте до нас!!!

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завжди радий вас бачити і запропонувати широкий спектр навчальних послуг.

У нас ви можете здобути нову професію, отримати нові  знання та підвищити кваліфікацію за різноманітними напрямами.

На вас чекають  сучасно обладнані кабінети, лабораторії та майстерні з потужною матеріально-технічною базою, котра дозволяє організувати якісне навчання  з будь-якої професії.

На повну потужність у  нашому Центрі  працює так звана «Академія краси», яка дає можливість отримати надзвичайно затребувані, цікаві, творчі, креативні професії: перукар (перукар-модельєр), візажист та манікюрник.

За 5 місяців ви отримаєте свідоцтво державного зразка та станете професійним кваліфікованим майстром перукарської справи. Досвідчені викладачі та майстер виробничого навчання  допоможуть вам отримати  теоретичні знання про види стрижок,  вкладання волосся у зачіску, фарбування, різновиди накручування волосся, тощо…та вдосконалювати їх завдяки сучасній  матеріальній базі практичними вміннями на уроках виробничого навчання, які наш Центр  забезпечує всім необхідним  обладнанням і матеріалами.

Не менш цікава та оригінальна професія –«візажист». До нас приходять дівчата, що  мають бажання навчитися створювати нові образи майбутнім клієнтам, стати фаховим майстром своєї справи.  Навчальна програма передбачає та скеровує на  розвиток  творчих здібностей та художнього  бачення. Адже, професійний візажист - це той самий художник, лише його полотно - людське обличчя. А для цього впродовж тривалого терміну ( 5 місяців) потрібно вивчити ази візажної справи: це різноманітні  види та техніки виконання макіяжу,  моделювання обличчя та ін. Для  такого навчання передбачені  всі умови: відмінна матеріальна база та досвідчений педагогічний склад.

А для завершення образу у нас ще  навчаються манікюрники. При вашому бажанні і наполегливості та нашій допомозі ви без сумнівів станете відмінним майстром манікюрної справи. За три місяці, пройшовши весь курс навчання,  та отримавши багато потрібної інформації (про будову нігтів, їх форми,  догляд за нігтями, види манікюру…) і завдяки професійності майстра і  викладачів та наявності надсучасної  бази, інструментів, матеріалів, котрими забезпечує наш Центр ви неодмінно станете професіоналом  в обраній професії.

Далі буде,,,,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора