A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Успіх приходить до тих, хто любить обрану справу

Дата: 04.06.2021 12:22
Кількість переглядів: 337

 

Серед різних напрямів діяльності служби зайнятості залучення безробітних, особливо молоді, до самозайнятості є одним із пріоритетних завдань. Для цього фахівці організовують семінари, тренінги, майстер-класи, екскурсії, які слугують надійним орієнтиром пошуковцям роботи для реалізації власних умінь і навичок у підприємництві. Участь у заходах дозволяє присутнім оцінити особистісні якості та хист до бізнесової діяльності, визначитися з першими кроками у підприємництві, отримати загальні знання про те, як започаткувати власну справу, де почерпнути успішну бізнес-ідею, як зареєструвати підприємництво, де отримати кредит, орендувати приміщення та ін. Охочі організувати власний бізнес мають змогу підвищити професійний рівень і набути додаткових знань на курсах цільового призначення у Львівському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ за напрямом «Провадження підприємницької діяльності».

Щоби знайти свою нішу у бізнесі, займатися тим, що приноситиме не тільки прибуток, а й насолоду, слід добре поміркувати над ідеєю. Серед різних видів підприємництва безпрограшним варіантом є ремонт та діагностика автомобілів. Привабливість цього проєкту для споживача визначається передусім сукупністю різноманітних послуг, що надаються кваліфікованим знавцем автосправи безпосередньо на території замовника. Навіть за умови гострої конкуренції попит на якісні та професійні послуги майстра з ремонту машин постійно зростає. 

Ідея створення власної фірми з надання послуг щодо діагностики та ремонту автомобілів різних марок іноземного та вітчизняного виробництва зародилася у п. Андрія саме у центрі зайнятості. Достеменно знаючи будову автівок, уміючи знаходити будь-які – великі й дрібні – несправності, почерпнувши на курсах необхідну інформацію з основ ведення бізнесу та написавши бізнес-план, задум чоловіка трансформувався у реальність. Сьогодні молодий підприємець успішно працює на себе, надає якісні послуги з діагностики та ремонту автомобілів. За його словами, будь-яку мрію можна втілити в життя, якщо наполегливо працювати та любити обрану справу.

#улюблена_справа #підприємницька_діяльність #служба_зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора