A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Екскаваторні майстри Львівщини.

Дата: 25.04.2024 12:17
Кількість переглядів: 35

♻️24 квітня 2024 року у Львівському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості відбулася урочиста подія – завершення навчання слухачів, які підвищували свою кваліфікацію за професією "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва" 🚜категорії D1 (керування одноковшовими екскаваторами з місткістю ковша до 4 м³).

♻️Вкотре таке навчання стало можливе завдяки співпраці з німецьким товариством SEQUA gGmbH в рамках проєкту "Швидкі навички до працевлаштування в рамках програми GIZ Skills4Recovery". Проєкт надав слухачам унікальну можливість отримати якісне та продуктивне навчання з керування сучасними екскаваторами, оволодіти тонкощами роботи та секретами цієї затребуваної професії.

♻️Сучасні аудиторії та новітні екскаватори різних потужностей стали майданчиком для втілення мрій. Під пильним наглядом досвідчених інструкторів вони здобували знання та практичні навички, вчилися майстерно керувати цими могутніми машинами.

♻️На кваліфікаційній атестації, що стала завершальним «акордом» навчання, слухачі продемонстрували високий рівень підготовки. 👍Їхні знання та вміння отримали гідне підтвердження у вигляді свідоцтв державного зразка про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва"🚜 категорії D1, а також додатковий бонус - отримання цінних сертифікатів від німецького партнера SEQUA gGmbH.

💐Вітаємо випускників з успішним завершенням навчання! Їхній досвід надихає та вселяє віру в те, що завдяки наполегливості, відповідальності, завзяттю до навчання та при допомозі таких партнерів як SEQUA можна досягти високих вершин: отримати належну роботу, заробітну плату та кращий рівень життя.

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/1356320475058068


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора