A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Навчання трактористів.: Шлях до успіху.

Дата: 24.04.2024 11:43
Кількість переглядів: 46

🔰Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, спільно з німецьким партнером SEQUA, в рамках проєкту Skills4Recovery, надає унікальну можливість безкоштовно здобути кваліфікацію тракториста-машиніста 🚜категорії А2.

🔰З 25 березня по 20 травня 2024 року у нашому Центрі зібралися 15 сміливців, готових опанувати мистецтво керування потужними тракторами.

Навчання проходить у динамічному форматі, де теорія тісно переплітається з практикою. Онлайн-лекції дають ґрунтовні знання з правил дорожнього руху, будови та техобслуговування тракторів🚜. А практичні заняття на базі фермерського господарства "Малинівка" (с. Містки Львівського району) дозволяють слухачам відчути справжню атмосферу роботи, опанувати мистецтво керування сучасною технікою під керівництвом досвідчених наставників.

🔰Освітній процес оснащений найсучаснішим обладнанням. Слухачі мають можливість тренуватися на гусеничному тракторі JOHN DEERE 8400-Т та колісному тракторі LANDINI LANDPOWER 165, які використовуються в агрегатах з різноманітними сільськогосподарськими машинами. Це дає їм не лише знання, але й практичні навички, необхідні для роботи в будь-яких умовах.

🔰Важливою частиною курсу є іспит, який слухачі здаватимуть на завершення навчання. Теоретичний іспит з правил дорожнього руху, будови та техобслуговування тракторів, а також практична їзда під пильним поглядом інспекторів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області стають остаточним випробуванням їхніх знань та навичок.

🔰Ті, хто успішно пройде всі етапи, отримають посвідчення тракториста-машиніста 🚜категорії А2. Це не просто документ, а ключ до нових можливостей, адже він відкриває двері до працевлаштування в найкращих господарствах Львівської області.

🔰Проект Skills4Recovery дає людям нову професію, дарує віру у власні сили та впевненість у майбутньому.

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/1809655282874333


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора