A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Участь перукарів у благодійній акції

Дата: 14.11.2022 11:41
Кількість переглядів: 250

Перукар-модельєр – професія, яка була, є і буде актуальною, тому що не підвладна ні часу, ні кризам, адже зачіска є важливою складовою привабливості людини! Це сучасна, модна, популярна, актуальна, затребувана та прибуткова професія! Фахівець перукарської справи - спеціаліст, який не тільки виконує існуючі, а й розробляє і моделює нові зачіски, стрижки, техніки фарбування волосся різної складності.

Саме такими фахівцями  перукарської справи хочуть стати дівчата і хлопці нашої групи перукарів, котрі розпочали навчання ще на початку серпня. З першого дня навчання завзято та наполегливо   вивчали ази перукарської справи, вдосконалювали свої знання та вміння  на практичних заняттях і результати їхні чудові.

Нещодавно, почувши інформацію про благодійний захід (збір коштів для ЗСУ),  який потребує роботи перукарів,  вони прийняли рішення  брати  в ньому участь.  Це акція «Вогняне слово», яке відбулося  в ресторані «Старгород» і складалося з концертної програми, аукціону  та показу мод  дизайнера Оксани Сокол з новою колекцією «Сучасний етностиль» В доповнення образу  наші слухачі створювали різноманітні зачіски:  сучасна коса, різні техніки плетіння. Впродовж трьох годин  зробили зачіски 17 моделям.

В кінцевому результаті задоволені і наші слухачі, котрі прийнявши  для себе виклик на  сто відсотків справилися з ним і моделі, які чудово виглядали у створених образах із прекрасними зачісками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора