A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Трактористи нового покоління

Дата: 22.05.2024 11:11
Кількість переглядів: 136

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/972723324262812

♻️На полях Львівщини, де родюча земля дає щедрий урожай, твориться історія нового покоління трактористів, які впевнено тримають штурвал сучасних тракторів.🚜 Це випускники курсу трактористів-машиністів категорії А2, які нещодавно завершили навчання у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

♻️Їхня подорож до майстерності розпочалась у тісній співпраці з Німецьким товариством SEQUA та проектом Skills4Recovery. Впродовж двох місяців 15 слухачів з різних куточків Львівщини пізнавали таємниці керування потужними колісними та гусеничними тракторами, опановували тонкощі роботи з сільськогосподарськими агрегатами.

♻️Теоретичні знання, викладені досвідченими педагогами Центру в онлайн-режимі,💻 знайшли практичне втілення на полях фермерського господарства "Малинівка". Тут, у реальних умовах, слухачі відточували навички, вчилися слухати мову техніки, відчувати її силу та підкорювати величезні простори полів.

♻️Результатом наполегливої праці та щирого прагнення до знань стало успішне складання кваліфікаційного іспиту. Кожен з випускників отримав диплом тракториста-машиніста категорії А2 - ключ до нових можливостей та професійного зростання.

♻️Їхні знання та навички вже знаходять практичне застосування. 12 випускників працевлаштовані та успішно працюють на підприємствах та у господарствах агропромислового комплексу області. Один з них, натхненний здобутими знаннями, розпочав власну справу - вирощує овочі на шести гектарах землі у с. Жовтанці Львівського району.

♻️Цей проект - чудовий приклад того, як міжнародна співпраця, якісний освітній процес може допомогти людям здобути нові навички та знайти високооплачувану роботу.

❗️Запрошуємо усіх, хто прагне долучитися до команди нових трактористів 🚜 Львівщини, звертатися до Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора