A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Швачка - професія для творчих людей!

Дата: 31.01.2024 11:10
Кількість переглядів: 107

🧵 Швачка - професія для творчих людей! 🤹‍♀️

У нашому Центрі багато професій, де представниці жіночої половини людства👩‍💻могли б повністю реалізувати свої творчі здібності. Одна з них - швачка.🪡 Професія, котра у всі часи була дуже затребувана. Людям завжди хочеться виглядати красиво 💁‍♀️ і модно.

Освітню діяльність професії «Швачка»  Центр розпочав з минулого року. Вже випустили понад 40 кваліфікованих майстринь, 👗майже всі працевлаштовані. Такий показник і є результатом ефективного навчання.❗️ Адже, наш педагогічний колектив старається розширити горизонти освітніх програм професій, котрих навчаємо, постійно працює над їх вдосконаленням. Ми додали до навчальної програми дисципліну основ ведення підприємницької діяльності, щоби дівчата мали час обдумати таку інформацію і розглянути можливість після закінчення навчання відкрити власну справу.✂️ Для більшої мотивації до обраної справи креативно🧚‍♂️ підходимо до пошуку підприємств проходження виробничої практики…

🌼Нашим слухачкам, які зараз навчаються пощастило!

Вони оримали екслюзивну можливість проходити виробничу практику у відомої на весь світ дизайнерки весільних суконь Оксани Мухи. 💐 Їхньому захопленню немає меж. 😀Адже, потрапити в царину виготовлення шедеврів, так би мовити доторкнутися до "високої моди" не всім виходить. 🎀

Нещодавно для дівчат була проведена екскурсія та майстер-клас з оздоблення весільної сукні. Їх ознайомили з  процесом  пошиття весільної сукні від моделювання, конструювання, пошиву до оздоблення, побачили тонкощі та відкрили для себе деякі секрети процесу створення весільного плаття.

Це неоціненний досвіт.

⚜️Зі слів майбутніх швачок вони обрали правильний професійний шлях. Навчанням задоволені 👍 і обіцяють не зупинятися на досягнутому, а надалі розвиватися у цій чудовій, цікавій,потрібній сфері.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора