A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Кваліфікованих майстрів манікюру побільшало.....

Дата: 04.11.2019 11:08
Кількість переглядів: 368

Коли людина, проживши певний відрізок свого життя, маючи вже достатній життєвий і професійний досвід в одну мить вирішує все змінити і розпочати з чистого аркуша вивчати нову професію, то, напевно, у її житті склалися такі обставини, які заставили задуматися....а що далі?


Різні причини зібрали в кінці липня людей, що були скеровані з центрів зайнятості на навчання за професією "Манікюрник,". Але з першого дня було видно рішуче бажання осягнути цю творчу професію. Як часто буває, (не одна група проходила навчання за різноманітними професіями), що в процесі навчання, слухачі починають розуміти що це не моє, я помилився, обрав (ла) не ту професію.Знову пошук себе....
А наші дівчата, від першого до останнього дня навчання на одному подиху осягнули ази обраного фаху. Теоретичний матеріал, виробниче навчання, виробнича практика- всі складові навчального процесу пройшли У ВСІХ на "відмінно". Ще з першого дня було видно у їхніх очах чітку і переконливу впевненість у правильності обраної професійної стежини. Впродовж навчання, з кожним навчальним днем вони додавали професійності собі, практичних навичок і вмінь. А здаючи іспити, показали весь широчезний спектр майстерності і вразили цікавими креативними рішеннями, виконуючи манікюр для своїх моделей.
Ми бажаємо, вам дівчата, і надалі розвивати свої таланти, отримувати задоволення від обраної професії, вдячних клієнтів і високих фінансових статків. Щасти вам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора