A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

ОПЛІЧ Львівське регіональне партнерство зайнятост

Дата: 15.01.2024 10:38
Кількість переглядів: 105

ОПЛІЧ Львівське регіональне партнерство зайнятості · 

У тих, хто навчається на короткотермінових курсах" "Швея - дизайнер" - різні історії, мета одна - підвищити майстерність, оволодіти затребуваними на ринку навичками. Ольга з Маріуполя шукає новий початок, прагне влаштуватись на роботу, Наталя з Львівщини планує навчитися шити трикотаж і долучитися до бізнесу сина, а Олена з Донецької області вже творить неймовірні ляльки та різні істоти, але хоче оволодіти технологією машинного пошиття.

 Ми обов'язково враховуємо побажання наших слухачок, - каже майстриня виробничого навчання Наталія Єнджієвська. - Почали з того як викроїти виріб, правильно зробити розкладку, раціонально використати тканину. При меншій затраті правильно покласти деталі на тканині. Будемо вивчати також оздоблювальні роботи."

Навчання проходить у Львівському центрі професійно - технічної освіти Державної служби зайнятості. На сучасних швейних машинах та обладнанні, наші учасниці не тільки вивчають конкретні операції, а й шиють комплекти адаптаційних піжам для поранених військослужбовців.

Хотіли бути корисними для фронту, для військових і виникла така ідея. Піжами виготовляємо з бавовни, зручні, на липучках. На них є попит. Перед тим як починається якась операція я розказую, показую, а потім уже приступаємо до виконання",- розповідає майстриня виробничого навчання.

 Навчання за скороченою програмою - один місяць. Учасниці курсів, а їх семеро, одержать сертифікат про отримання часткової кваліфікації.

 Є великі шанси, що кожна з наших слухачок себе знайде у сфері швейного виробництва"- переконаний Зіновій Вантух, директор Львівський центр ПТО ДСЗ

Виконавчий партнер Проєкту ГО Центр "Жіночі перспективи"

 В межах Проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини, за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора