A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нове життя – нові можливості: випуск манікюрників відкриває двері у світ краси

Дата: 19.04.2024 10:03
Кількість переглядів: 48

🔆З  радістю😊 та хвилюванням, ми відзначили завершення курсу манікюрного мистецтва! Три місяці навчання були наповнені інтенсивною, творчою працею та безцінним досвідом, який наші слухачі здобули під керівництвом досвідченого майстра  Наталії Іваницької.
⚜️З самого початку курсу наші дівчата наполегливо, кропітливо опановували всі тонкощі цієї захоплюючої професії. Вони вивчали основи манікюрної справи, різноманітні техніки нанесення лаку, мистецтво дизайну нігтів та багато іншого.
⚜️Під пильним наглядом своєї наставниці вдосконалювали свої  практичні вміння та   мали змогу набути практичних навичок, працюючи з  клієнтами та створюючи справжні шедеври.
⚜️Сьогодні ми пишаємося тим, що можемо назвати наших слухачів кваліфікованими манікюрниками, готовими до успішної кар'єри в цій сфері. Вони не лише здобули нову професію, але й відкрили для себе світ краси та творчості, де немає меж для самовдосконалення.
💐Вітаємо всіх випускників з цією подією! Бажаємо вам впевнено крокувати далі, втілювати свої мрії та дарувати людям красу. Нехай ваш шлях буде наповнений натхненням, успіхами та новим цікавим досвідом!
🌻Нехай ваші руки творять дива!

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/345295925222648


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора